Infomacije o podjetju

EUROPAPIER ALPE d.o.o.
Leskoškova cesta 14
1000 Ljubljana
Slovenija

Kontakt

T: +386 1 54 72 100
E: office@europapier.si

Vodstvo

Direktorica: Mateja Zalar
Prokurist: Peter Čeh

Dodatne informacije

Vrsta dejavnosti: Trgovina na debelo z drugimi polizdelki
Matična številka: 5790743000
Sedež podjetja: Ljubljana, Slovenija
Registrirano: Poslovni in sodni register Slovenije
DDV številka: SI19017391
Veljavna zakonodaja: http://www.sodisce.si/
Organ nadzora: Sodišče v Ljubljani

Odgovoren za vsebino

Eruopapier Alpe d.o.o., Leskoškova cesta 14, 1000 Ljubljana, Slovenija

Evropska komisija je zagotovila spletno platformo za izvensodno reševanje sporov (OS platforma). To daje potrošnikom možnost reševanja sporov v zvezi z njihovim spletnim naročilom brez posredovanja sodišča. Platforma za reševanje sporov je pod zunanjo povezavo Spletno reševanje sporov | Evropska komisija (europa.eu).

Prizadevamo si sporazumno rešiti morebitna nesoglasja, ki izhajajo iz naše pogodbe. Poleg tega nismo dolžni sodelovati v postopku reševanja sporov in vam žal ne moremo ponuditi sodelovanja v takem postopku. Naš elektronski naslov je office@europapier.si.

PRAVNO OBVESTILO

AVTORSKE PRAVICE

Celotna vsebina našega spletnega mesta je zaščitena z avtorskimi pravicami. Izrecno dovoljujemo uporabo vseh podatkov za zasebno, nekomercialno uporabo. V primeru podvajanja se je treba izrecno sklicevati na avtorske in lastninske pravice podjetja Eruopapier Alpe d.o.o. Vsebine ni dovoljeno spreminjati in je ne smete uporabljati na drugih spletnih mestih ali v omrežnih računalnikih brez pisnega dovoljenja. Za vsako uporabo v javne ali komercialne namene je potrebno soglasje podjetja Eruopapier Alpe d.o.o. Kršitev teh pogojev obvezuje, da se vsa vsebina takoj uniči. Pridržujemo si pravico do uveljavljanja nadaljnjih odškodninskih zahtevkov.

ODGOVORNOST

Odgovorni smo za lastno vsebino na teh straneh. Na našem spletnem mestu so tudi navzkrižna sklicevanja (povezave) na spletna mesta drugih ponudnikov. Vendar nismo odgovorni za vsebine tretjih oseb, do katerih je mogoče dostopati s takšnimi navzkrižnimi sklici (povezavami). Pri prvi ponudbi povezave je bila ponudba neodvisnih ponudnikov preverjena glede nezakonite vsebine. Ta sklic (povezava) bo odstranjena šele, ko bomo ugotovili, ali ima ponudba nezakonito vsebino.

GARANCIJA

Informacije na naši spletni strani so bile ustvarjene z največjo skrbnostjo. Vendar Europapier Alpe d.o.o. ne zagotavlja njihove popolnosti ali primernosti za določene namene. Uporaba vsebine, ki je na voljo na spletnem mestu, je izključno na lastno odgovornost uporabnika.