Doma ali v pisarni - papirji HP so prava izbira!

Družina papirjev HP ponuja prepričljivo izbiro visokokakovostnih papirjev za večnamensko uporabo v pisarni in doma. Razviti so bili z namenom doseganja popolnih rezultatov na vseh vrstah fotokopirnih in tiskalnih naprav. Papirje HP odlikujeta odlična kakovost in uporabniku prijazna izkušnja.

Papirji HP Office in HP Home&Office so odlična izbira za vsakodnevno črno-belo tiskanje v pisarni ali doma: zagotavljajo odlične rezultate pri tiskanju s standardnimi tiskalniki in pri tisku z visoko hitrostnimi tiskalniki ter kopirnimi stroji. Idealna belina zagotavlja oster kontrast besedilu, poleg tega so proizvedeni s ColorLok® tehnologijo. Papirji so trajnostno izdelani, saj je ovoj iz 100% recikliranih vlaken in z inovativnim načinom odpiranja.

Za dodatne informacije o papirjih HP Office in HP Home&Office ter za naročilo vzorcev smo vam na voljo na telefonski številki (01) 54 72 100 ali na elektronskem naslovu office@europapier.si. Papirje HP pa lahko pregledate in naročite tudi v naši spletni trgovini tukaj.

@Pisarniški-Papirji @HP-Papirji @IQ-Papirji @ColorCopy-Papirji