Skrbimo za naše zaposlene

Naš cilj so ne samo zadovoljne stranke, ampak tudi zadovoljni zaposleni. Za našo korporativno kulturo je značilna ploska hierarhija in timsko delo v vseh oddelkih in državah. V Europapierju verjamemo v oblikovanje take delovne kulture, ki spodbuja zaupanje, spoštovanje in raznolikost, in v kateri je vsak posameznik cenjen in ima vse možnosti za izpolnitev svojega potenciala. Naši zaposleni so osnova našega uspeha, zato se posvečamo profesionalnemu razvoju vsakega posameznika. Razvoj osebja smatramo kot naložbo v naše podjetje, saj so ustrezno izobraženi in visoko motivirani zaposleni osnova stalnega uspeha na naših trgih.

Naš razvoj človeških virov se osredotoča na:

- individualno usposabljanje in karierne načrte,
- program razvoja voditeljstva,
- letne ocenjevalne razgovore,
- letno anketo zadovoljstva zaposlenih.

Prosta delovna mesta:

Če bi radi nadgradili svojo kariero in sodelovali pri ustvarjanju našega prihodnjega poslovnega uspeha, se prijavite za eno od trenutno prostih delovnih mest, ki so navedena spodaj.


Študentsko delo:
Redna zaposlitev:


Če bi se radi prijavili na delovno mesto, pošljite podrobno dokumentacijo (vloga, življenjepis s fotografijo) kot PDF dokument na a.kolbl@europapier.si in prosim navedite naziv delovnega mesta na katerega se prijavljate.