PREDNOSTI

Za zagotavljanje najboljših proizvodov za naše stranke je Europapier vzpostavil dolgoročna strateška partnerstva z vodilnimi proizvajalci v Evropi in čezmorskih deželah. Ta partnerstva temeljijo na medsebojnem zaupanju in sodelovanju.

Dobavitelji imajo koristi od:
- naše politike strateških povezovanj,
- široke palete proizvodov,
- inovativnih, sodobnih proizvodov,
- pravične, dobro obvladljive dolgoročne cenovne politike.

KAJ DELAMO

Skupina Europapier stremi k sodelovanju z najboljšimi podjetji različnih velikosti in izvora, iz držav s celega sveta. Pri izbiri naših dobaviteljev smo izredno skrbni, saj želimo zagotoviti, da so usklajeni tako z našo strategijo blagovnih znamk kot cilji rasti. Ker stremimo k razvoju dolgotrajnih partnerstev, je še posebej pomembno, da dobavitelji niso samo komercialno zanimivi in finančno močni, ampak da tudi zagotavljajo najvišjo kakovost ob doseganju Europapierjevih standardov glede okoljske odgovornosti. Naše zavzemanje za raznoliko paleto dobaviteljev vodi v povečano inovativnost in izjemen vpogled v potrebe lokalnih trgov – in to so prednosti, ki jih lahko prenesemo na naše stranke.

KAJ NUDIMO

Strateška zavezništva z vodilnimi evropskimi dobavitelji in proizvajalci so ena glavnih prednosti Europapierja. Zaradi našega dolgotrajnega tržnega uspeha in jasno izraženih dolgoročnih ciljev podjetja je Europapier najboljši naslov za proizvajalce, ki želijo svoje inovativne proizvode ponuditi na trgih Avstrije ter Srednje in Vzhodne Evrope. Dobavitelji Skupine imajo koristi zaradi prednostne obravnave in dostopa do Europapierjeve prodajne službe in večletnih izkušenj v panogi. Ker so za nas partnerji dragoceni, se hitro odzivamo na nove priložnosti in se zavzemamo za jasno in odprto komunikacijo, ki omogoča učinkovit in vzajemno koristen razvoj poslovanja.