DESIGN&PAPER – 10 let navdiha

Design&Paper je zaživel leta 2012 na pobudo Skupine Europapier. Europapierjeve zbirke Design papirjev poznajo in jim zaupajo številni oblikovalci in tiskarji v regiji srednje in vzhodne Evrope. Europapier se zavezuje, da bo svojim strankam in partnerjem vedno nudil najboljšo podporo, za realizacijo svojih projektov, in je tako zaupanja in spoštovanja vreden partner številnim strokovnjakom v oblikovalski in papirni industriji.

Verjamemo, da se življenje projekta ne konča s proizvodnjo. Pri Design&Paper pozdravljamo izdelke, ki so pomembni! Naš cilj je navdihniti in povečati znanje s predstavitvijo umetniških del v eni od naših 9 kategorij: papir in tisk, umetnost in ilustracija, tip, uvid, novice in dogodki, trženje in embalaža, založništvo, DIY in oblikovanje.

To praznovanje je navdihnilo vizualno podobo naše kampanje “10 Years Of Inspiration”, ki je jubilej barv in oblik, pa tudi začasna osvežitev našega logotipa – ki bo v tej obliki prisoten naslednje leto.

Proslavite 10 let Design&Paper s pogledom nazaj – prav na sam začetek

Od prve objave na spletnem blogu Design&Paper decembra 2012 smo napisali več kot 1.400 člankov, s tematikami od trendovskih konceptov embalaže in blagovnih znamk do čudovitih založniških projektov, trendov ter dogodkov v oblikovalski in papirni industriji do novih tehnik tiskanja in dodelav, pri čemer ne smemo pozabimo na naše oblikovanje zabavnih sezonskih DIY projektov.

Ker se bližamo koncu leta in bomo uradno praznovali našo 10-letnico, se spominjamo desetletja ustvarjalnosti, navdiha in strasti, ki smo jih z veseljem delili z vami, našo skupnostjo ljubiteljev papirja in oblikovanja. Preden se torej zazremo v prihodnost, je čas, da proslavimo svojo preteklost z majhnim izletom po poti spominov.

Pridružite se nam pri odkrivanju nekaterih naših najbolj priljubljenih tem in vrhuncev bralcev ter nekaj osebnih utrinkov iz preteklih let. Vključen je tudi eden naših prvih DIY projektov, čudovite umetniške knjige, ki so zaznamovale svet založništva, in trenutek, ko je Design & Paper dobil svojo prvo preobrazbo.

Spoznajte ljudi, ki stojijo za Design&Paper

Za skoraj vsakim uspešnim podvigom stoji odlična ekipa. To velja tako za delovno mesto, poklicne športe, kot tudi tukaj na Design&Paper blogu. Za zaslonom lahko najdete tri obraze, ki k procesu prispevajo na svoj edinstven način. Z našimi individualnimi močmi in strastmi delimo skupni cilj, da vam ponudimo najboljšo vsebino, in seveda delimo ljubezen do oblikovanja in papirja. Številni ljudje in strokovnjaki iz industrije so v preteklih letih prispevali k izdelavi Design&Paper, vendar v središču našega delovanja stoji ekipa treh strokovnjakov.

Veseli bomo vaših povratnih informacij – kratka anketa

Radi bi slišali vaše mnenje o stvareh, ki smo jih naredili v preteklosti, in o tem, kaj bi si morda želeli v prihodnosti, da vam bomo lahko še naprej zagotavljali najboljšo možno vsebino. Vaš vpogled in mnenja so nam najpomembnejši, saj brez vas tega ne bi bilo.

Anketa je kratka in odgovori vam bodo vzeli le nekaj minut časa. Je anonimna, zato ne bomo zahtevali vaših osebnih podatkov. Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujemo, da ste si vzeli čas in nam posredovali vaše dragoceno mnenje.